Vision og værdier


DELACOUR er et internationalt, erhvervsorienteret advokatfirma.

Vores klienter er primært danske og udenlandske virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi dækker ethvert rådgivningsbehov, og vi leverer, hvad vores klienter har brug for. Vores relationer til vores klienter - eksisterende som nye - bygger på klare holdninger til vores ansvar, rolle og bidrag som rådgivere:


Ambitiøs 360 grader
Der er ikke noget, der hedder halve løsninger. Det er fundamentalt for vores faglige stolthed og troværdighed, at vi leverer et førsteklasses kompetent og professionelt stykke kvalitetsarbejde - hver gang.


Vi er der, når du har brug for det.
En rådgivning har kun den fulde værdi for klienten, hvis den udover at være til bunds også leveres hurtigt. Du kan derfor altid komme i kontakt med os, og vi svarer hurtigt.

 

Vi skaber værdier…
Hvis vi udfordrer dig, så er det for at perspektivere sagen.
Kommerciel forståelse handler nemlig om at se sagen fra mange sider. Det er en del af at være resultat- og løsningsorienteret på den værdiskabende måde.


... i øjenhøjde.
Vi bilder os selv ind, at vi har indlevelse og situationsfornemmelse. I hvert fald har vi den erfaring og faglige indsigt, der gør, at vi forstår dine behov. Derfor får du altid rådgivning i øjenhøjde.


Vi siger det, som det er!
Som klient får du derfor altid ærlighed og oprigtighed fra DELACOUR - også selvom budskabet ikke er det, som du havde håbet på. Vi er her nemlig ikke for at tale dig efter munden.


Men vi er ubetinget klientens mand.
Du har hyret os til at udføre et specialistjob, og vi stiller med erfaring, viden og engagement, som giver dig tryghed hele vejen igennem.