Om os

DELACOUR advokatpartnerselskab har kontorer i København og Aarhus og har endvidere associerede samarbejdspartnere i Moskva. 

Som ét af landets større advokathuse, er vi internationalt respekteret for vores juridiske håndværk. Men vi er mindst lige så stolte af vores lokale forankring og evne til at give erhvervslivet klare svar på komplekse spørgsmål. Vi mener nemlig, at erhvervsjura handler om at fjerne tvivl og udpege retning gennem nærværende rådgivning.

Vores væsentligste arbejdsområder er erhvervsretlig rådgivning til danske og udenlandske virksomheder, finansielle institutioner, forsikringsselskaber, organisationer, foreninger og fonde. I relation til private klienter varetager DELACOUR alle sædvanligt forekommende juridiske opgaver.

DELACOUR indgår i et vidt forgrenet netværk af uafhængige advokatfirmaer, ADVOC, der har medlemmer i mere end 60 lande i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika.

Vores netværk, kombineret med vores betydelige erfaring, gør os i stand til at være de små- og mellemstore virksomheders tætte partner og store virksomheders dedikerede specialist.

DELACOUR – vi vil være erhvervslivets foretrukne advokat.