DELEGATE SIMON

Shv   

Stud.jur. på 10. semester, AU
Team Proces, Entreprise & Fast Ejendom

TRE HURTIGE

Hvilke tre karaktertræk beskriver dig bedst? Pligtopfyldende, hårdtarbejdende og velovervejet.

Jakkesæt eller joggingsæt?
Jakkesæt.

Yndlingsfag på studiet indtil videre?
Det er svært at pege på ét fag, men jeg var på elitemodulet i foråret, og det syntes jeg var virkelig spændende. Her var fagene erhvervsorienterede, og det er også dét der interesserer mig mest.

TÆT PÅ
”Man er klart bedre stillet som nyuddannet, hvis man har fået praktisk erfaring undervejs. Det giver et helt andet perspektiv på teorien.”

 

Tiltro til selvstændig sagsbehandling
Jeg sidder i Team Proces, Entreprise & Fast Ejendom i vores privatretlige afdeling. At vi som nogle af de få i huset sidder med privatret betyder, at vi er en af de afdelinger med flest sager, fordi privatretlige sager generelt er mindre. Til gengæld er de meget forskellige, så jeg skal hele tiden omstille mig fra sag til sag. Som studerende får vi bl.a. lov til at behandle gældssaneringssager selvstændigt. Jeg indhenter materialet, laver udkast til gældssaneringsforslaget og har kontakten direkte med klienten. Det er mit indtryk, at man i andre firmaer ikke får lov til helt så meget som studerende, som man gør hos DELACOUR. Der er stor tiltro til os.

Studieliv og arbejde i fornuftig balance
Det gode ved at være stud.jur. hos DELACOUR er, at vi som studerende selv får lov til at lægge vores vagtplan. Så vi har stor frihed til at planlægge vores tid. Vi arbejder ca. 1-2 dage om ugen – mindre i eksamensperioder. Jeg synes, at DELACOUR tager hensyn til, at man har behov for at holde fri op til en eksamen. Jeg går på 9. semester nu, og min plan efter studiet er at blive fuldmægtig. Jeg har fået mere blod på tanden til at gå advokatvejen, efter at have været hos DELACOUR.