Stud.jur. Assessment-event

karaktertræk-grafik

Drømmer du om en stud.jur.-stilling med masser af ansvar i et ambitiøst miljø, hvor der er højt til loftet? Så deltag i DELACOURs eksklusive assessment-event og kom tættere på drømmen.

DELACOUR afholder for første gang stud.jur. assessment-event i februar 2018.

Eventet kommer til at forløbe over to dage (19. & 20. februar 2018). Den første dag skal du afsætte en time til tilbagemelding på en personlighedstest, som alle deltagere skal igennem. På andendagen skal du løse en case sammen med andre jurastuderende, og I skal afslutningsvist præsentere jeres konklusion foran de øvrige deltagere. Udover caseløsning får du på andendagen mere at vide om stillingen som stud.jur., og vores HR-chef vil fortælle om, hvordan det er at arbejde hos DELACOUR. Vi sørger naturligvis for lækker forplejning hele dagen igennem.

For at komme i betragtning til vores assessment-event skal du sende os dit CV, din karakterudskrift samt et essay. Dit essay skal beskrive netop de karaktertræk, du har, som gør, at vi skal ansætte dig som stud.jur. hos DELACOUR. For det er ikke nok at have gode karakterer på papiret. Vi vil også se personlighed og de rette karaktertræk.

Dit essay må maks. fylde 2.200 anslag (uden mellemrum).

ANSØGNINGSFRIST SNAREST OG SENEST DEN 6. FEBRUAR 2018
Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette event behandles løbende.

Send din ansøgning her >