Advokatfuldmægtig

Emilie Agerbak Halvorsen

        

Emilie Agerbak Halvorsen
Advokatfuldmægtig
Proces, Entreprise og Fast Ejendom 

Jeg er bidt af udbudsret, og særligt af udbud inden for bygge-og anlægsområdet, så da jeg læste, at DELACOUR søgte en advokatfuldmægtig til deres udbudsteam i afdelingen Proces, Entreprise & Fast Ejendom, var jeg ikke længe om at få sendt en ansøgning afsted. 

Det lå ikke i kortene, at jeg skulle være advokatfuldmægtig. Jeg har altid været lidt forbeholden over for branchen, som jeg forbandt med konservative værdier og en upersonlig, faktureringsfokuseret tilgang til medarbejderne. Jeg begyndte derfor min karriere som udbudskonsulent i en offentlig indkøbsafdeling.

Da jeg læste opslaget til stillingen hos DELACOUR, og senere var til samtaler, blev mine fordomme imidlertid gjort til skamme. Jeg fik indtryk af DELACOUR som et nytænkende advokathus med fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. En virksomhed med ambitioner og høje forventninger til medarbejdernes faglighed, men samtidig også en virksomhed med stor tillid til den enkeltes evner og dømmekraft.

Frihed under ansvar
Førstehåndsindtrykket af DELACOUR er kun blevet forstærket, i den tid jeg nu har været ansat.

Jeg er fra dag ét blevet involveret i spændende, komplekse sager, og jeg er blevet udfordret, når jeg har fremlagt strategier og løsningsforslag på kundemøder eller udarbejdet både forligsaftaler, klageskrifter, stævninger og udbudsmaterialer.
Vi har lynende travlt i vores lille udbudsteam, og det har betydet, at jeg også meget hurtigt er blevet kastet ud i selvstændigt at behandle sager fra a til z.

Jeg tager det som en stor tillidserklæring, at man fra begyndelsen har haft tiltro til mig og mine evner til at løse en række forskelligartede problemstillinger og varetage kundens interesser.

Med tilliden følger der naturligvis også et ansvar. Et ansvar for at præstere sit bedste og få fuldt sagerne til dørs, men også et ansvar for at få sagt fra eller spørge om hjælp, hvis en udfordring pludselig bliver lidt for stor. Netop dét med at spørge om hjælp, har jeg fundet meget naturligt ved DELACOUR, da vi har en ”åben dør”-mentalitet og i stor stil praktiserer sparring på tværs af afdelinger og titler.

Tæt på kunden
Jeg kan nævne mange fordele ved at være fuldmægtig hos DELACOUR, herunder de gode kollegaer, det uformelle arbejdsmiljø og den behagelige omgangstone.

På det faglige plan er noget af det jeg værdsætter mest den direkte kontakt til klienterne. Som fuldmægtig hos DELACOUR er man dagligt i kontakt med klienterne. De kender dit navn og ringer direkte til dig, hvis de har spørgsmål i en sag eller der opstår nye problemstillinger.

Generelt er den tætte relation til kunderne, og kendskabet til deres virksomheder, højt prioriteret i DELACOUR. Vi tror på at, man kan opnå de bedst mulige resultater for kunden, ved at sætte sig ind i den pågældendes situation og kommercielle behov. Derfor er det en helt grundlæggende del af arbejdsgangen i DELACOUR, at man kontinuerligt mødes og taler med kunderne - uanset om man er fuldmægtig eller partner.