Velkommen hos DELACOUR


Sjovt at gå på arbejde

Hos DELACOUR har vi en uformel og humørfyldt omgangstone og hylder åbne døre og gensidig respekt. Her kan du sparre med partneren og finde hjælp hos dine kolleger.

Holdånd

Vi arbejder i teams, der hver især er kendetegnede ved at arbejde med ét eller flere specifikke retsområder. Hvert team består af fuldmægtige, advokater, sekretærer og partnere, og hvert team ledes af en såkaldt team-partner, der har ansvaret for koordinering og udvikling i teamet.

Vi sætter holdet efter opgaven, og du vil derfor opleve, at du som medarbejder i ét team i høj grad arbejder sammen med kolleger fra de andre teams. Målet er at skabe værdi for kunden til en favorabel pris.

Et godt fagligt miljø

Vi vil ikke gå på kompromis med fagligheden. Heller ikke når det gælder din uddannelse. 

Som ung jurist eller sekretær skal du have oplevelsen af, at du hele tiden flytter dig - fagligt og menneskeligt. Midlet er den erfarne kollega, der har et tungtvejende ansvar for din uddannelse, og som har dedikeret tid til uddannelsesrollen. Midlet er også at tilvejebringe et uddannelsesforløb, der matcher dine ønsker. I løbet af din tid som advokatfuldmægtig/yngre advokat eller advokatsekretærelev vil du derfor have mulighed for at arbejde i forskellige teams.

Det er karakteristisk, at de fleste af DELACOURs erfarne advokater enten er uddannede hos DELACOUR eller er "tilflyttere" fra landets største advokatfirmaer.


Det hele menneske

Vi vil have et godt og udfordrende job til at gå godt i spænd med resten af vores liv. Vi arbejder derfor ikke i døgndrift, og vores arbejdstider er fleksible. Hos DELACOUR skal man ikke snige sig ud af døren, hvis man går kl. 16, eller deltage i "sidde-længst-konkurrencer"!

Karriereveje

For advokaterne er der flere karriereveje hos DELACOUR. Du kan fortsætte som "menig" advokat, eller du kan blive partner eller associeret partner. Til forskel fra den traditionelle partnerrolle er du som associeret partner ikke medejer, men du tager del i den overordnede drift og udvikling af DELACOUR på favorable resultatbaserede vilkår.

Din karrierevej vil blive tilrette- og fastlagt i et samspil mellem dig, den partner, som du arbejder sammen med og DELACOURs ledelse og vil tage afsæt i dine styrker og det, der driver netop dig.