En del af DELACOUR

En advokat hos DELACOUR er ikke en arbejdsrobot, der lægger unødigt mange timers arbejde om ugen. Men vi forventer, at du bruger tiden effektivt og har evnerne til at drive forretning til huset. 

Succes hos os kræver at du tager ansvar, og ansvar tager tid. Men investerer du tiden, får du fleksibiliteten, der giver plads til både forhandlinger og fritid.

Vi skaber de gode rammer for dig, og forventer til gengæld, at du yder dit bedste såvel fagligt som socialt. Som en del af DELACOUR forventer vi, at du mestrer dit juridiske håndværk og kommer tæt på kunder og kolleger. Til gengæld får du ansvar og frihed til at tilrettelægge din arbejdstid, så der både er tid til faglighed og fritidsinteresser.


Et karriereforløb i DELACOUR
I DELACOUR kan du få en spændende karriere tilpasset dine og vores ambitioner. Ikke alle mennesker er ens, og derfor giver vi mulighed for forskellige karriereforløb. Din karrierevej vil blive tilrette- og fastlagt i et samspil mellem dig, den partner, du arbejder sammen med og DELACOURs ledelse. Vi tager afsæt i dine styrker og det, der driver netop dig.

Kontinuerlig udvikling
DELACOUR Academy sikrer at du løbende opdaterer din faglige viden og dine professionelle kompetencer via specialtdesignede interne kurser.


Velkommen ombord
Hos DELACOUR prioriterer vi onboarding af nye medarbejdere højt, så vi hurtigere kommer tættere på hinanden, og du kommer godt ombord. Onbording betyder, at nye medarbejdere får den bedst mulige opstart og integration i virksomheden. Vi vil gerne sikre, at alle medarbejdere hurtigt er på rette spor fagligt såvel som socialt.

En_del_af_DLC1