Dødsbobehandling og testamenter


Få styr på dine familie- og arveretlige forhold
På et tidspunkt i dit liv vil du som de fleste andre privatpersoner få behov for hjælp fra specialister til at tilrettelægge dine arveforhold.

Vi har specialisterne, der kan rådgive dig om alle dine familie- og arveretlige forhold - både når det gælder testamenter og særejemodeller. Du kan også få rådgivning, der sikrer et gnidningsløst generationsskifte til dine børn.

 

Du og din kæreste
Vi er gode sparringspartnere for dig og din kæreste, der er ugifte samboende og i færd med at etablere en familie og skabe økonomiske relationer til hinanden, som ofte kan være indviklede. Ugifte samboendes tilværelse ligner ofte ægtefællers måde at indrette sig på, men ugifte samboende er ikke beskyttet af samme regler som ægtefæller.

Det kan være svært at finde rundt i junglen af regler om begunstigelsesforhold vedrørende pension og forsikring, jeres formueforhold og betydningen af afgiftsmæssige forhold. Så lad os hjælpe jer godt på vej og skabe solide rammer for jeres forhold. 

Et vigtigt dokument, som du og din kæreste bør få udfærdiget, er et gensidigt testamente, der sikrer, at den af jer, der overlever den anden, ikke er nødsaget til at gå fra hus og hjem. Dødsfald

Når du og din familie oplever dødsfald i familien, vil vi stå klar med rådgivning og hjælp til den bobehandling, som ofte vil kunne få stor betydning for valg af skifteform og afgiftsmæssige forhold.