Persondataret

Hvornår har man ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om den registrerede? Hvornår har man ret til at få information om, at oplysninger overhovedet indsamles? Og hvornår har man ret til at få slettet eller rettet urigtige oplysninger?

Som arbejdsgiver kan det være svært at finde rundt i, hvornår og hvordan personoplysninger må behandles, og det kan let synes som en uoverskuelig opgave at putte de komplekse regler inden for persondataret ned over hovedet på virkelighedens udfordringer.

Hos DELACOUR tilbyder vi din virksomhed et grundigt persondata compliance tjek, der både inkluderer juridisk og it-teknisk indsigt, og du kan altid tale med vores specialister, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed overholder lovgivningen, eller hvis du gerne vil høre mere om persondatareglerne i Danmark. 

De nye persondataregler træder i kraft i maj 2018, og forberedelserne kan tage tid, så det er en god idé, at komme i gang nu, så din virksomhed er i compliance. Denne quick guide kan hjælpe dig igang med at forstå persondataloven.

Læs mere om persondataret og compliance tjek her >