Life Science

Life science industrierne er højt regulerede industrier. Virksomheder indenfor medicinal-, medtech-, fødevare-, og biotechindustrierne er på forkant af teknologisk udvikling, men er samtidigt underlagt nøje regulering og kontrol. At sikre patienter bedre helbred, sundhed og større sikkerhed kræver stadig større investeringer i forskning og produktudvikling samt i markedsføring. 

Presset på life science virksomheder fra konkurrenter og det offentlige sundhedsvæsen for at være både innovative, sikre og omkostningseffektive er betydeligt – og stigende. Nysgerrighed har altid været en vigtig motivation for den life science virksomheder til at generere bedre og mere innovative løsninger – i videnskab, markedsføring og kontrol.            YouAreHere

Vi er nysgerrige
Hos DELACOUR er vi også nysgerrige. Det betyder, at vi kender life science industrierne. Efter i mange år at have arbejdet tæt sammen med internationale og nordiske virksomheder indenfor biotek, lægemidler, medicinsk udstyr og fødevarer, ved vi hvilke udfordringer I står overfor. Vi kender lovgivningen og vi har forståelse for jeres virksomhed. Vi arbejder tæt sammen med både multinationale og nationale virksomheder om håndhævelse af immaterielle rettigheder, overholdelse af reklameregler, persondatareguleringen og konkurrencelovgivningen. Vi har kendskab til det lokale distributionssystem og forstår, hvilken indsats I har ydet, før et produkt når ud til markedet. 

Men vi vil gerne vide mere om jeres virksomhed. Derfor er et samarbejde med DELACOUR et samarbejde med en erfaren samarbejdspartner, som på samme tid vil hjælpe og udfordre jer. Men først og fremmest så interesserer vi os for jeres virksomhed. 


Tal med DELACOUR
Hvis I er nysgerrige, så aftal et møde med os. Vi vil gerne lære jeres virksomhed at kende.

Abbonér på vores Life Sciences nyhedsbrev her, eller send en email til hvm@delacour.dk