Tyske retsforhold


Hvis du har brug for rådgivning på dansk om retsforhold i Tyskland eller andre tysktalende lande, eller hvis du har brug for rådgivning på tysk om retsforhold i Danmark, står vores eksperter i German Desk klar til at bistå dig. 

På grund af forskellene mellem dansk og tysk ret og behovet for at kunne rådgive om tysk ret på dansk og om dansk ret på tysk med respekt for de forskellige kulturer har vi hos DELACOUR samlet vores eksperter inden for dansk/tyske retsforhold i vores German Desk. 

Vi dækker alle fagområder fra etablering af selskaber, grænseoverskridende joint ventures og distributionssystemer over turn-key projekter til legalisering af dansk/tyske dokumenter. I det omfang det er nødvendigt for at løse den konkrete opgave, arbejder vores eksperter i German Desk tæt sammen med eksperter inden for vores andre forretningsområder. 

Ud over vores juridiske rådgivning tilbyder vores autoriserede tyske translatører, som har mange års erfaring med juridisk tysk terminologi, dansk/tyske oversættelser af juridiske dokumenter af enhver art.