Insolvensret og rekonstruktion

Insolvensret er gældende, når en virksomhed har økonomiske problemer, og i en sådan situation er det væsentligt at få afdækket alle muligheder for at finde den helt optimale løsning. 

Hos DELACOUR har vi et stort antal af jurister, som er specialiseret inden for området. En mulighed for en insolvent virksomhed er blandt andet at indgå en akkordordning med kreditorerne eller at komme under rekonstruktionsbehandling, og her kan vores specialister hjælpe jer.

Med DELACOUR som rådiver får I et tæt og professionelt samarbejde, og gennem vores viden og mangeårige erfaring kan vi tilbyde den helt rigtige løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

 IFLR_2016  IFLR_2017

 

Podcast: Konkurs og rekonstruktion af virksomheder

Vi har i Danmark, i de seneste år, oplevet nogle store konkurser, og desværre er der årligt flere tusinde danske virksomheder, der må lukke og slukke. Men ofte er der muligheder for at redde virksomheden, hvis man som ledelse reagerer på de første advarselssignaler. Lyt til rådene fra advokat og partner i DELACOUR, Flemming Bastholm, der er ekspert i insolvensret og rekonstruktion.