DELACOUR Summit: Digitalisering og disruption – fra buzzwords til business!

Digitaliseringen og den medfølgende disruption sker lige her og lige nu, så i stedet for blot at tale om, hvad disse ord betyder, ser vi på deres direkte effekt på erhvervslivet.

Digitalisering og disruption – mulighed eller trussel?

Når produkter og serviceydelser i stigende grad udvikles digitalt medfører det ofte, at kerneydelser som vi kender dem i dag forsvinder, og markedvilkårene ændrer sig. Vi kender alle Airbnb, Netflix og MobilePay, og stort set alle brancher er blevet berørt af den hastige digitalisering og medfølgende disruption. Så hvilke ledelsesmæssige udfordringer står du over for idag, og hvordan kan de håndteres?

DELACOUR summit går tættere på erhvervslivet

DELACOUR Summit er en faglig og inspirerende event, der tager udgangspunkt i de tendenser, der rører på sig netop nu i det danske erhvervsliv. Arrangementet henvender sig primært til erhvervsledere i private og offentlige organisationer. Temaet denne gang er ’Digitalisering og disruption – fra buzzwords til business!’ Det sker i Aarhus den 6. april 2017. Tilmeld dig her >

Her kommer vi tættere på, hvad disruption og digitalisering har betydet for erhvervslivet i hhv. ’den nye’ og ’den etablerede’ virksomhed. Vi finder frem til den umiddelbare læring fra konkrete cases og ser på, hvad du, som leder, skal have særligt fokus på fremadrettet.

På dagen italesætter vi anerkendte eksperter, forskere og erhvervsledere, som har noget på hjerte inden for disruption- og digitalisering. Se beskrivelse af nogle af de oplægsholdere du kan møde på DELACOUR Summit på næste side.


Kom med og oplev...

Disrupt eller dø” med Tune Hein
Forfatter og ekspert i organisation og ledelse.

Tune Hein guider os igennem disruptionjunglen og viser mønstre i den flodbølge af nye forretningsmodeller, der truer de fleste brancher. Vi kender alle historierne om Airbnb, Apple og Tesla som har disrupted deres globale brancher. MEN det sker også for din arbejdsplads! Som erhvervsleder får du konkrete redskaber og inspiration til den strategiske omlægning, og midlerne til bedre motivation og mere engagement på arbejdspladsen.
--------------------------------------

Forstå fremtiden” med Anders Hvid
Co-founder og CEO i DARE DISRUPT, Singularity University ambassadør i Danmark.

Kom med på fremtidssafari med Anders Hvid. Mere end nogensinde er det den teknologiske udvikling, der skaber fundamentet for forandringer i vores verden. Bliv inspireret til nytænkning af dine produkter og forretningsmodeller af eksponentielle væksteksempler fra IT, biotek, robotter, 3D printing og kunstig intelligens.

--------------------------------------

Det digitale ledelsesmanifest” med Søren Schultz Hansen
Selvstændig erhvervsforsker og ekstern lektor på CBS.

Hvad er de digitale indfødtes vigtigste kompetencer, kvalifikationer, behov og krav? Hvordan sikrer din virksomhed det bedste udbytte af deres potentiale? Det digitale manifest er en punktvis gennemgang med anbefalinger til virksomheder baseret på Sørens forskning i digitale indfødte de seneste syv år.
--------------------------------------

Erhvervslivets perspektiver på digitalisering og disruption

Cases fra to danske virksomheder med hvert deres perspektiv på digitalisering og disruption. Mød Esben Kolind Laustrup, Direktør hos JyllandsPosten, og Anita Berntsen, Head of Operations hos Athgene.

-------------------------------------- 

Se denne film fra forrige DELACOUR Summit: