DELACOUR Summit: Digitalisering og disruption – fra buzzwords til business!

Praktiske oplysninger

Dato og tid: 6. april 2017, kl. 11:45 - 18:30
Sted: TURBINEHALLEN, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C

Digitalisering og disruption – mulighed eller trussel?
Når produkter og serviceydelser i stigende grad udvikles digitalt medfører det ofte, at kerneydelser som vi kender dem i dag forsvinder, og markedvilkårene ændrer sig. Vi kender alle Airbnb, Netflix og MobilePay, og stort set alle brancher er blevet berørt af den hastige digitalisering og medfølgende disruption. Så hvilke ledelsesmæssige udfordringer står du over for idag, og hvordan kan de håndteres?

DELACOUR summit går tættere på erhvervslivet

DELACOUR Summit er en faglig og inspirerende event, der tager udgangspunkt i de tendenser, der rører på sig netop nu i det danske erhvervsliv. Arrangementet henvender sig primært til erhvervsledere i private og offentlige organisationer. Vi gentager successen med temaet ’Digitalisering og disruption – fra buzzwords til business!’ i Aarhus.

PROGRAM (11.45-18.30)

  • Registrering og let frokost 
  • Velkomst ved Peter Mejlby, DELACOUR.
  • Anders Hvid, Co-founder og CEO i Dare Disrupt, Singularity University ambassadør i Danmark tager os med på fremtidssafari, og giver stof til eftertanke med oplægget "Forstå fremtiden".
  • Erhvervslivets perspektiver på digitalisering og disruption. Cases fra to danske virksomheder med hvert deres perspektiv på digitalisering og disruption. Mød Esben Kolind Laustrup, Direktør hos JyllandsPosten, og Anita Berntsen, Head of Operations hos Athgene.
  • "Det digitale ledelsesmanifest" med Søren Schultz Hansen, erhvervsforsker og ekstern lektor, CBS.  Det digitale ledelsesmanifest er en punktvis gennemgang med anbefalinger til virksomheder baseret på forskning i digitale indfødte de seneste syv år.
  • Tune Hein klæder dig på til at møde de nye ledelsesudfordringer i det hastigt skiftende marked med oplægget ”Disrupt eller dø”.
  • Dagen afsluttes med tapas, lidt køligt til ganen og networking

 

PRIS
Prisen for deltagelse i DELACOUR Summit er kr. 995,- (ex. moms), Prisen inkluderer en let frokost, eftermiddagskaffe og en lækker tapasanretning efter arrangementet.

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Vogt Mikkelsen på hvm@delacour.dk

TILMELDING
Send en mail til hvm@delacour.dk 

 

 

Tilmeld dig: DELACOUR Summit: Digitalisering og disruption – fra buzzwords til business!